21. helmikuuta 2016

Päivien laskemista

Jätin vasta ehkäisyn pois, joten en tiedä, minkä mittaiseksi kuukautiskiertoni asettuu. Olen käyttänyt ehkäisyrengasta niin kauan, etten muista tarkalleen, millainen kierto oli sitä ennen. Ehkä 21-24 päivää, epäsäännöllinen silti.

Päätin, etten laskisi mahdollisia ovulaatiopäiviä ainakaan vielä, kun en niitä tarkalleen tiedä kuitenkaan. Aika vaikeaa se oli olla laskematta, kun vauvakuume on kova. Periaatteessa tänä viikonloppuna olisi ehkä kaikkein paras mahdollisuus tulla raskaaksi - ehkä. Kuten sanottu, en voi tietää.

Koetan niin kovasti olla ajattelematta asiaa liikaa, että se väkisinkin on mielessä koko ajan. Näin jopa unta, jossa keskustelin jonkun kanssa siitä, miten en laske päiviä, ja tämä toinen henkilö (en muista unesta kuka hän oli) sanoi, että katso nyt, ilmiselvästi juuri nyt on paras aika kuukaudesta.

Noh, ainakaan yrittämisen puutteeseen ei tänäkään viikonloppuna lapsen saaminen jää. Oli ihanaa taas olla yhdessä, ja minulta pääsi itku kun lähdin kotiin. Suhtaudun tähän etätilanteeseen useimmiten ihan järkevästi, mutta aina ei jaksa olla järkevä, kun haluaisi vain olla joka päivä sen toisen kanssa. Mutta tämän jaksaa, kun tietää ettei se ole pysyvää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti